Laatste update: 23-09-2017
  Sponsors
 Navigatie
  Clubnieuws
  Nieuwste verslagen
  Fotogalerij Seja
  Fotogalerij Voetbal1.be
  Wegbeschrijving
  Bestuur
  Sportongeval
  Reglement inwendige orde
  Ethisch Charter KVV
  Panathlonverklaring
  Contact

  Weekbrief Jeugd
  Weekbrief Seniors
 Sponsor een matchbal
Matchbal jeugd : 45€
Matchbal seniors : 60€
Voor meer info kan je terecht bij het bestuur of bij sponsoring@seja.be

Volgende personen sponsorden
dit seizoen 2017-2018:

Familie Ilak (3 x 2e ploeg)

Carnival Cruise Line (Miniminiemen A)

www.sopraanmanuela.be = muziek met stijl voor elke gelegenheid (1 x scholieren, 1 x cadetten, 1 x miniemen, 1 x miniminiemen B en 1 x pupillen A)

DVL Customs (Veteranen)

Fox & Jane haarkapper (Veteranen)

Akotee (Veteranen)

Petra Rollier (mama Casper Wuyts) (Cadetten)


 

  Nieuws

 Op zoek naar miniemen
   Onze miniemenploeg is nog op zoek naar een 6-tal extra spelertjes van de geboortejaren 2005 of 2006 om hun ploeg zodanig uit te breiden dat ze met een tweede ploeg aan de slag kunnen gaan. Momenteel zitten we met teveel spelers voor 1 ploeg en net wat te weinig om een tweede ploeg in competitie te brengen.
De gevarieerde trainingen worden aangeboden op woensdag van 17u30 tot 19u00 door gemotiveerde trainers. De wedstrijden hebben steeds plaats op zaterdag, de thuiswedstrijden om 11u00 terwijl de uitwedstrijden kunnen verschillen van uur. De kalender van dit seizoen kan je trouwens al terugvinden hier op de website.
Indien interesse ben je steeds welkom op één van de trainingen of zeker op onze startdag van zaterdag 2 september 2017. Meer info kun je bekomen bij Dirk Delva (0476/34.14.46), Thierry Aerts (0495/29.06.61) of Jos Matthé (0476/86.22.38).
 Woordje uitleg bij benefiet voor Steven Claeys
   Ongeval veranderde zijn leven
Drie jaar geleden was Steven Claeys (op dat moment 24 jaar) een ambitieuze jongeling, die zijn familiekring, kennissen en voetbalvrienden van Seja achterliet voor een avontuur aan de andere kant van de wereld. Maar in een fractie van een seconde nam zijn leven down under een drastische wending. Steven blikt terug op die fatale crash. Vanuit een rolstoel.
Het ongeval dat het leven van Steven overhoop gooide, gebeurde op 22 mei 2014 in het Australische Tamworth. Om zijn reiskosten te betalen werkte hij er tijdelijk in een landbouwbedrijf. Het voertuig dat Steven bestuurde kantelde van de afbrokkelende weg af waarbij hij ongelukkiglijk 90 meter lager op de bergwand terecht kwam. De gevolgen waren dramatisch. Zijn rug was gebroken, waardoor Steven verlamd raakte tot aan zijn borst en voor de rest van zijn leven in een rolstoel belandde.
Na het voorval werd Steven een tweetal maanden in kritieke toestand op intensieve zorgen gehouden, wachtte hem een repatriëring naar Europa om vervolgens samen met zijn naasten in het UZ van Gent aan een lange revalidatie te beginnen. Met de vaste intentie om snel de klik te maken en ondanks zijn handicap zijn verdere leven toch nog een zinvol vervolg te geven.
Een les die Steven ook geleerd heeft, is dat zijn vrienden werkelijk echte vrienden blijken. Zijn familie steunt hem enorm, maar ook zijn vrienden zijn enorm belangrijk. In zoverre dat hij weer helemaal zelfstandig voor zichzelf kan instaan. Beter nog, Steven startte eind 2016 samen met een vriendin een eigen kledinglijn voor rolstoelgebruikers op. Gemikt wordt op stijlvolle en praktische kleding. Meer informatie daaromtrent is te vinden op www.Sitwear.com en www.makt.be.
Als voormalig lid van Seja wil zijn ex-club het initiatief van Steven graag ondersteunen door op zaterdag 2 september a.s. tijdens de startdag van het seizoen 2017-2018 een aantal acties op getouw te zetten, waarvan de opbrengst integraal naar de kledinglijn van Steven zal gaan. Het programma voorziet naast bekerwedstrijden voor jeugd en veteranen, ook voetbalinitiaties voor de allerjongsten. Verder worden er fotoshoots genomen voor het Seja-stickerboek, met als omkadering een springkasteel en eet-en drankkraampjes. Met ‘Seja zingt’ krijgt de dag een muzikaal slotintermezzo.
Wie wie meer wil vernemen over de kledinglijn kan Steven Claeys contacteren via sjbclaeys@gmail.com - info@makt.be - 0495/86.16.46.
Alle activiteiten vinden op zaterdag 2 september vanaf 11u00 plaats in de clubomgeving van Seja, Laaglandlaan 385 in Merksem.
 Nieuwe verdeler van sportmateriaal
   Voor al ons sportmateriaal werken wij vanaf nu samen met sportspeciaalzaak Teamswear. Leden van Seja krijgen een speciale korting.
Je kan vanaf nu je sportkledij en -materiaal ook online bestellen via volgende link http://seja.teamswear.be . Hier staan steeds de prijzen vermeld met de korting die je krijgt als Seja-lid.
Voor meer info kan je terecht bij Denis Somers (0477/47.43.63 of denissomers@hotmail.com)
 Lidgeld 2017-2018
   Het vorige voetbalseizoen is net ten einde en wij denken al aan het volgende. Hoeveel ploegen moeten we inschrijven? Op wie kunnen we nog rekenen? Wie blijft er spelen? Net zoals vorig jaar starten we al vanaf de maand mei met het innen van de lidgelden volgens onderstaand schema.

Er is wel één grote verandering bij de jeugd (NIET voetbalspeeltuin) in vergelijking met vorige jaren. Om onze club nog meer uitstraling te geven hebben we besloten om het lidgeld voor de jeugd met 20 € te verhogen maar het lidgeld is dan ook inclusief een trainingspak van SEJA ter waarde van 55 € !!!
Onze jeugdspelers kunnen deze dan gebruiken om te trainen en zeker om naar de wedstrijden te gaan. Zo komen we duidelijk als één team en één club over.
Bij betaling ten laatste op 30/06/2017:
- 120 € voor de jeugd en studenten // 50 € voor de voetbalspeeltuin
- 120 € voor senioren en dames
Bij betaling tussen 1/7/2017 en 30/9/2017
- 140 € voor de jeugd en studenten // 50 € voor voetbalspeeltuin
- 140 € voor senioren en dames
Bij betaling NA 30/9/2017
- 170 € voor de jeugd en studenten // 50 € voor voetbalspeeltuin
- 170 € voor senioren en dames
Nieuwe leden = 140 € jeugd/studenten en 140 € senioren/dames.

Als het lidgeld NIET betaald is op 30/09/2017 mag de speler NIET meer spelen tot hij/zij het lidgeld heeft betaald.

Familieregel blijft behouden. Eerste familielid betaalt volledig lidgeld. Vanaf het 2e familielid (zelfde adres) betaalt men voor elk bijkomend spelend lid 20 € minder.
Een nieuw lid betaalt altijd 140 € (jeugd en studenten) en 140 € (senioren en dames) tot eind december. Na Nieuwjaar wordt het lidgeld berekend à rato van het nog te spelen aantal wedstrijden.

Dus, hoe sneller men z’n lidgeld betaalt, hoe goedkoper en hoe beter wij kunnen inschatten met hoeveel ploegen wij volgend seizoen kunnen starten.
Lidgelden kunnen betaald worden op rekeningnummer BE22 3634 3852 8047.
Met sportieve groeten
Het Sportbestuur
 F.C. Seja is op zoek naar dames!
   Ben je:
- Gemotiveerd
- Sportief
- Goedlachs
- Geëngageerd
- …
Zoek je:
- Sfeer
- Gezelligheid
- Amusement
- Ontspanning
- …

Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres!

Wij bieden:
- Verschillende leeftijden
- Verschillende karakters
- Veel humor
- Vriendschappen
- Wedstrijden
- …
Wie is welkom:
- Meisjes vanaf 15 jaar (training én competitie)
- Meisjes jonger dan 15 jaar (training)
Waar:
- Laaglandlaan 385, 2170 Merksem
Wanneer:
- Woensdag 20u (training)
- Vrijdag 20u (thuismatch)

Heeft dit je kunnen overhalen en heb je interesse om deel te maken van ons team ? Dan zijn wij blij dat wij in onze missie geslaagd zijn.
- Neem een kijkje op onze site: www.seja.be
- Stuur een mailtje naar info@seja.be
- Kom langs tijdens één van onze trainingen en vraag naar Annemie of Iris.
Tot dan!

 Volgende wedstrijd

SEJA 1

-

Groenenhoek

zondag 24/09/2017 om 15u00
 Uitslagen 23 en 24 september 2017
Seja 1-Groenenhoek  
Seja 2-Groenenhoek  
Sint-Jozef-Seja 3  5-0ff
Rood Wit-Seja 4 (Vets)  
Vdp-Dames  5-0ff
Pupillen A-Olse  1 - 3
Pupillen B-Berkenrode  2 -13
Nw Boechout-Pupillen C  Afg.
Pupillen D-.  VRIJ
Minis A-Olvac  1 - 0
Minis B-.  VRIJ
Miniemen-Simikos  6 - 1
Cadetten-Berkenrode  3 - 1
Vremde-Scholieren  5 - 2
  Seja zoekt scheidsrechters
   Kvv organiseert op geregelde tijdstippen een scheidsrechterscursus. Wie zich geroepen voelt om zich deze belangrijke taak in het voetbal meester te maken, kan hier alle info vinden. Genteresseerden kunnen contact opnemen met Dirk Delva (dirk.delva@skynet.be)