Laatste update: 01-07-2018
  Sponsors
 Navigatie
  Clubnieuws
  Nieuwste verslagen
  Fotogalerij Seja
  Fotogalerij Voetbal1.be
  Wegbeschrijving
  Bestuur
  Sportongeval
  Reglement inwendige orde
  Ethisch Charter KVV
  Panathlonverklaring
  Contact

  Weekbrief Jeugd
  Weekbrief Seniors
 Sponsor een matchbal
Matchbal jeugd : 45€
Matchbal seniors : 60€
Voor meer info kan je terecht bij het bestuur of bij sponsoring@seja.be

Volgende personen sponsorden
dit seizoen 2017-2018:

Familie Ilak (3 x 2e ploeg)

Carnival Cruise Line (Miniminiemen A)

www.sopraanmanuela.be = muziek met stijl voor elke gelegenheid (1 x scholieren, 1 x cadetten, 1 x miniemen, 1 x miniminiemen B en 1 x pupillen A)

DVL Customs (Veteranen)

Fox & Jane haarkapper (Veteranen)

Akotee (Veteranen)

Petra Rollier (mama Casper Wuyts) (Cadetten)

Eddy Luyten (1e ploeg)

Familie Delva-Broothaers (4 ballen)

Bistro "Olives" (miniemen)

't Wiegske (schooluniformen - nachtkledij - ondergoed) (miniemen)


 

  Nieuws

 LIDGELDEN: laatste dagen
   Nog slechts een paar dagen om van goedkoper lidgeld te profiteren. Daarna komt er €30,00 (dertig) bij zoals je in vorige berichtgevingen kan terugvinden.
Denk er ook aan dat we leden die niet of onvoldoende betaald hebben voorlopig kunnen blokkeren in het digitale systeem en deze dan ook niet kunnen geactiveerd worden in hun ploeg (en dus niet op het scheidsrechterblad komen = forfait als ze spelen).
 HERINNERING lidgelden (de volgende fase loopt eind juni af)
   Ook dit seizoen geldt dat wie vroeger betaalt minder betaalt.
Na de trainingspakken vorig jaar, krijgt iedereen (behalve de voetbalspeeltuin) dit jaar een voetbalzak ter waarde van 30€ bij zijn lidgeld. Omdat dit jaar ook de seniors een sportzak krijgen, is ook hun lidgeld met 20€ verhoogd. Nieuwe leden betalen steeds 170€ (jeugd studenten) of 190€(seniors en dames). Na nieuwjaar worden lidgelden nieuwe leden pro rata berekend.

Hierbij een overzicht van de lidgelden seizoen 2018-2019:
* Betaling vóór 30/6/18:
Jeugd/student: €140,00 - Seniors/dames: €160,00 - Voetbalspeeltuin: €50,00
* Betaling tussen 1/7/18 en 30/9/18:Jeugd/student: €170,00 - Seniors/dames: €190,00 - Voetbalspeeltuin: €50,00
* Nieuw lid betaalt altijd:
Jeugd/student: €170,00 - Seniors/dames: €190,00 - Voetbalspeeltuin: €50,00

Familieregel blijft behouden. Eerste familielid betaalt volledig lidgeld. Vanaf het 2e familielid (zelfde adres) betaalt men voor elk bijkomend spelend lid 20 € minder.

Als het lidgeld NIET betaald is op 30/09/2018 mag de speler NIET meer spelen tot hij/zij het lidgeld heeft betaald.

Lidgeld kan betaald worden op rekeningnr. BE22 3634 3852 8047.

Met sportieve groeten,
Het Sportbestuur
 Organisatie competitie recreatief veldvoetbal 2018-2019 (senioren)
   Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen de recreatieve eerste ploegen en reserven ingedeeld worden in reeksen van 14 ploegen. De recreatieve dames en veteranen zullen blijven aantreden in reeksen van 12 ploegen. Dit is het algemeen principe, wat natuurlijk afhankelijk is van het aantal ploegen dat zal inschrijven per doelgroep. Hoofdreden hiervoor is dat we het evenwicht tussen het aantal speeldagen per seizoen bij jeugdvoetbal en seniorenvoetbal willen bewaken.
Wat betekent dit concreet voor de eerste ploegen met stijgen en dalen? Onderstaand principe is onder voorbehoud van het aantal ingeschreven eerste ploegen voor het seizoen 2018-2019.

Dalers: In zowel Ere afdeling en Eerste afdeling als Tweede afdeling A en Tweede afdeling B is er slechts 1 daler, namelijk de twaalfde gerangschikte in het eindklassement van elke reeks.

Stijgers: Eerste afdeling: de eerste, tweede en derde gerangschikte ploegen in het eindklassement Tweede afdeling A + B: de eerste en tweede gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen. Er volgt ook een testwedstrijd tussen de derde gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen, omdat er nog een vijfde stijger moet zijn uit tweede afdeling om eerste afdeling te vervolledigen. Derde afdeling A + B: de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen.
 Nieuwe verdeler van sportmateriaal
   Voor al ons sportmateriaal werken wij vanaf nu samen met sportspeciaalzaak Teamswear. Leden van Seja krijgen een speciale korting.
Je kan vanaf nu je sportkledij en -materiaal ook online bestellen via volgende link https://seja.teamswear.be . Hier staan steeds de prijzen vermeld met de korting die je krijgt als Seja-lid.
Voor meer info kan je terecht bij Denis Somers (0477/47.43.63 of denissomers@hotmail.com)

 Volgende wedstrijd

-

zondag om 14u30
 Uitslagen 4 en 5 augustus 2018
  Seja zoekt scheidsrechters
   Kvv organiseert op geregelde tijdstippen een scheidsrechterscursus. Wie zich geroepen voelt om zich deze belangrijke taak in het voetbal meester te maken, kan hier alle info vinden. Genteresseerden kunnen contact opnemen met Dirk Delva (dirk.delva@skynet.be)