nieuws

F.C. SEJA

Officiële website koninklijke F.C. SEJA

WELKOM OP DE NIEUWE SITE VAN SEJA 't is zwart, 't is wit, ...

SEJA KRIJGT ORGANISATIE BEKERFINALES 2019 TOEGEWEZEN (5/2/2019):

 

Voetbal Vlaanderen heeft de organisatite van de bekerfinales voor Dames, Veteranen en Senioren toegewezen aan Seja F.C.

De vooropgestelde datum is zondag 5 mei 2019.

Meer info volgt ... 

 

SEJA CLUBBLAD GAAT DIGITAAL:

 

Met de start van de nieuwe Seja website wordt nu ook reeds het clubblad digitaal aangeboden op de startpagina van onze club. De gedrukte versie, die per post verdeeld wordt en tevens ter beschikking is in onze kantine, zal dit seizoen nog blijven bestaan en dus ook per post verdeeld worden.

Vanaf seizoen 2019 - 2020 zal de verdeling per post stopgezet worden. Gedrukte exemplaren zullen nog ter beschikking gesteld worden in onze kantine.

Wenst u toch nog een gedrukte versie in uw brievenbus? Dat kan!

Gelieve uw voorkeur hieromtrent te laten geworden aan het bestuur via het contact formulier op de contactpagina of dmv. een email te sturen naar info@seja.be.

 

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG / GDPR):

 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt wat er is toegestaan bij het verwerken van persoonsgegevens. Kon. Seja F.C. draagt zorg voor een correcte verwerking, naar de richtlijn van de AVG.

Persoonsgegevens met betrekking tot de identiteits- en contactgegevens van het lid worden uitsluitend verzameld voor het organiseren van de activiteiten van de club. Deze gegevens zullen via het intranet van Voetbal Vlaanderen (e-kickoff) gedeeld worden met Voetbal Vlaanderen. Dit om hen in staat te stellen de competitie te organiseren. Deze gegevens worden door Kon. Seja F.C. dan ook alleen voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. De verzamelde gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de goede werking van de club.

Elk lid kan op ieder moment door middel van een verzoek via info@seja.be vragen om zijn gegevens in te zien, te verwijderen of aan te passen in de clubbestanden. Verzoeken tot inzage, aanpassing en / of verwijdering uit de bestanden van Voetbal Vlaanderen dienen te gebeuren via email aan privacy@footbel.be.

In hetzelfde kader werd aan onze leden toestemming gevraagd voor het gebruik van foto’s met hun afbeelding als illustratie in publicaties in het clubblad, folders en / of website. Volgens art. 10 & 12 van de privacywetgeving hebben leden ten allen tijde het recht op toegang, verbetering of verzet wanneer het gaat om hun persoonsgegevens. Dit kan door middel van een email aan info@seja.be.

 

HERINNERING lidgelden (de volgende fase loopt eind juni af)

 

Ook dit seizoen geldt dat wie vroeger betaalt minder betaalt.

Na de trainingspakken vorig jaar, krijgt iedereen (behalve de voetbalspeeltuin) dit jaar een voetbalzak ter waarde van 30€ bij zijn lidgeld. Omdat dit jaar ook de senioren een sportzak krijgen, is ook hun lidgeld met 20€ verhoogd. Nieuwe leden betalen steeds 170€ (jeugd studenten) of 190€ (senioren). Na nieuwjaar worden lidgelden nieuwe leden pro rata berekend.

 

Hierbij een overzicht van de lidgelden seizoen 2018 - 2019:

 

  • Betaling vóór 30/6/18:
  • Jeugd/student: €140,00 - Senioren: €160,00 - Voetbalspeeltuin: €50,00Betaling tussen 1/7/18 en 30/9/18:
  • Jeugd/student: €170,00 - Senioren: €190,00 - Voetbalspeeltuin: €50,00Nieuw lid betaalt altijd:
  • Jeugd/student: €170,00 - Senioren: €190,00 - Voetbalspeeltuin: €50,00

 

Familieregel blijft behouden. Eerste familielid betaalt volledig lidgeld. Vanaf het 2e familielid (zelfde adres) betaalt men voor elk bijkomend spelend lid 20 € minder. 

 

Als het lidgeld NIET betaald is op 30/09/2018 mag de speler NIET meer spelen tot hij / zij het lidgeld heeft betaald. 

 

Lidgeld kan betaald worden op rekeningnr.: BE22 3634 3852 8047

 

Met sportieve groeten, 

Het Sportbestuur

 

Organisatie competitie recreatief veldvoetbal 2018 - 2019 (senioren)

 

Vanaf het seizoen 2018 - 2019 zullen de recreatieve eerste ploegen en reserveningedeeld worden in reeksen van 14 ploegen. De recreatieve veteranen zullen blijven aantreden in reeksen van 12 ploegen. Dit is het algemeen principe, wat natuurlijk afhankelijk is van het aantal ploegen dat zal inschrijven per doelgroep. Hoofdreden hiervoor is dat we het evenwicht tussen het aantal speeldagen per seizoen bij jeugdvoetbal en seniorenvoetbal willen bewaken. 

Wat betekent dit concreet voor de eerste ploegen met stijgen en dalen? Onderstaand principe is onder voorbehoud van het aantal ingeschreven eerste ploegen voor het seizoen 2018 - 2019. 

 

Dalers: In zowel Ere afdeling en Eerste afdeling als Tweede afdeling A en Tweede afdeling B is er slechts 1 daler, namelijk de twaalfde gerangschikte in het eindklassement van elke reeks. 

 

Stijgers:

 

  • Eerste afdeling: de eerste, tweede en derde gerangschikte ploegen in het eindklassement
  • Tweede afdeling A + B: de eerste en tweede gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen. Er volgt ook een testwedstrijd tussen de derde gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen, omdat er nog een vijfde stijger moet zijn uit tweede afdeling om eerste afdeling te vervolledigen.
  • Derde afdeling A + B: de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen.

 

 

Nieuwe verdeler van sportmateriaal

 

Voor al ons sportmateriaal werken wij vanaf nu samen met sportspeciaalzaak Teamswear. Leden van Seja krijgen een speciale korting. 

Je kan vanaf nu je sportkledij en -materiaal ook online bestellen via https://seja.teamswear.be

Hier staan steeds de prijzen vermeld met de korting die je krijgt als Seja-lid. 

Voor meer info kan je terecht bij Denis Somers (0477/47.43.63 of denissomers@hotmail.com)

 

Kon. F.C. SEJA v20181201.1

Webmaster: Kris Vanrykel

Design: Johan Grauls