nieuws

WELKOM OP DE SITE VAN SEJA 't is zwart, 't is wit, ...

F.C. SEJA

Officiële website koninklijke F.C. SEJA

SPONSORING beleid F.C. Seja (30/9/2019):

 

Wens jij (sponsoren matchbal) jou naam op de HOME pagina van Seja? Bedrijfslogo, een spandoek, enz.? Het kan allemaal!!!

Vanaf heden kan je het sponsor beleid (en tarieven) van Kon. F.C. Seja terug vinden in het menu bovenaan, mn. SPONSORING.


F.C. Seja op Instagram (27/9/2019):

 

F.C. Seja gaat mee met de tijd en is nu ook te vinden op Instagram.


Ledenstop (19/9/2019):

 

Een ledenstop wordt ingevoerd voor alle ploegen, behalve:


  • Voetbalspeeltuin
  • U7
  • U10


Leeftijdsdispensatie (16/9/2019):

 

Sinds 2017 bestaat er een leeftijdsdispensatieregeling voor NIET-medische redenen, b.v. ‘onvoldoende vaardig’.

Info aangaande een verklarende tekst en het aanvraagformulier, dat via François De Leeuw naar het verbond dient gestuurd te worden, kan je hier vinden.


Beker van Antwerpen 2019 - 2020 (6/9/2019):

 

Volgende wedstrijd: dinsdag 17 september 2019

 


Start Seizoen 2019 - 2020 (4/8/2019):

 

De trainingen voor de jeugd starten op woensdag 7 augustus 2019.


HERINNERING Lidgelden Seizoen 2019 - 2020 (6/5/2019):

 

De tweede fase is gestart en loopt tot 30 juni. Ook dit seizoen geldt dat wie vroeger betaalt minder betaalt.


Voor jeugdspelers is dit jaar opnieuw een trainingspak ter waarde van 55€ inbegrepen in het lidgeld. Senioren en Veteranen ontvangen geen trainingspak, hun lidgeld daalt opnieuw en wordt gelijk getrokken met het lidgeld voor de jeugd.


Nieuwe leden betalen steeds 170€.

 

Hierbij een overzicht van de lidgelden seizoen 2019 - 2020:

 

 • Betaling tussen 1 en 30 april 2019: Jeugd / Seniors: 120€ - Voetbalspeeltuin: 50€
 • Betaling tussen 1 mei en 30 juni 2019: Jeugd / Seniors: 140€ - Voetbalspeeltuin: 50€
 • Betaling tussen 1 juli en 30 september 2019: Jeugd / Seniors: 170€ - Voetbalspeeltuin: 50€
 • Nieuw lid betaalt altijd 170€ voor Jeugd / Seniors - Voetbalspeeltuin: 50€

 

De familieregel blijft behouden. Eerste familielid betaalt volledig lidgeld. Vanaf het 2e familielid (zelfde adres) betaalt men voor elk bijkomend spelend lid 20 € minder. 

 

Als het lidgeld NIET betaald is op 30/09/2019 mag de speler NIET meer spelen tot hij / zij het lidgeld heeft betaald. 

 

Lidgelden kunnen betaald worden op rekeningnummer: BE22 3634 3852 8047

 

Met sportieve groeten, 

Het Sportbestuur 


SEJA EERSTE PLOEG WINT BEKERFINALE 2019 (6/5/2019):

 

Op zondag 5 mei 2019 speelde de EERSTE PLOEG van F.C. SEJA de bekerfinale (Beker van Antwerpen) tegen OLVE en won met 1 - 0.

PROFICIAT !!!

Enkele impressies vind je hier


SEJA KRIJGT ORGANISATIE BEKERFINALES 2019 TOEGEWEZEN (5/3/2019):

 

Voetbal Vlaanderen heeft de organisatite van de bekerfinales voor Dames, Veteranen en Senioren toegewezen aan Seja F.C.

De datum is zondag 5 mei 2019 en de finalisten zijn bekend.

Meer info hier

 

SEJA CLUBBLAD GAAT DIGITAAL:

 

Met de start van de nieuwe Seja website wordt nu ook reeds het clubblad digitaal aangeboden op de startpagina van onze club. De gedrukte versie, die per post verdeeld wordt en tevens ter beschikking is in onze kantine, zal dit seizoen nog blijven bestaan en dus ook per post verdeeld worden.

Vanaf seizoen 2019 - 2020 zal de verdeling per post stopgezet worden. Gedrukte exemplaren zullen nog ter beschikking gesteld worden in onze kantine.

Wenst u toch nog een gedrukte versie in uw brievenbus? Dat kan!

Gelieve uw voorkeur hieromtrent te laten geworden aan het bestuur via het contact formulier op de contactpagina of dmv. een email te sturen naar info@seja.be.

 

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG / GDPR):

 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt wat er is toegestaan bij het verwerken van persoonsgegevens. Kon. Seja F.C. draagt zorg voor een correcte verwerking, naar de richtlijn van de AVG.

Persoonsgegevens met betrekking tot de identiteits- en contactgegevens van het lid worden uitsluitend verzameld voor het organiseren van de activiteiten van de club. Deze gegevens zullen via het intranet van Voetbal Vlaanderen (e-kickoff) gedeeld worden met Voetbal Vlaanderen. Dit om hen in staat te stellen de competitie te organiseren. Deze gegevens worden door Kon. Seja F.C. dan ook alleen voor dit doel gebruikt en niet aan derden verstrekt. De verzamelde gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de goede werking van de club.

Elk lid kan op ieder moment door middel van een verzoek via info@seja.be vragen om zijn gegevens in te zien, te verwijderen of aan te passen in de clubbestanden. Verzoeken tot inzage, aanpassing en / of verwijdering uit de bestanden van Voetbal Vlaanderen dienen te gebeuren via email aan privacy@footbel.be.

In hetzelfde kader werd aan onze leden toestemming gevraagd voor het gebruik van foto’s met hun afbeelding als illustratie in publicaties in het clubblad, folders en / of website. Volgens art. 10 & 12 van de privacywetgeving hebben leden ten allen tijde het recht op toegang, verbetering of verzet wanneer het gaat om hun persoonsgegevens. Dit kan door middel van een email aan info@seja.be.

 


Organisatie competitie recreatief veldvoetbal 2018 - 2019 (senioren):

 

Vanaf het seizoen 2018 - 2019 zullen de recreatieve eerste ploegen en reserveningedeeld worden in reeksen van 14 ploegen. De recreatieve veteranen zullen blijven aantreden in reeksen van 12 ploegen. Dit is het algemeen principe, wat natuurlijk afhankelijk is van het aantal ploegen dat zal inschrijven per doelgroep. Hoofdreden hiervoor is dat we het evenwicht tussen het aantal speeldagen per seizoen bij jeugdvoetbal en seniorenvoetbal willen bewaken. 

Wat betekent dit concreet voor de eerste ploegen met stijgen en dalen? Onderstaand principe is onder voorbehoud van het aantal ingeschreven eerste ploegen voor het seizoen 2018 - 2019. 

 

Dalers: In zowel Ere afdeling en Eerste afdeling als Tweede afdeling A en Tweede afdeling B is er slechts 1 daler, namelijk de twaalfde gerangschikte in het eindklassement van elke reeks. 

 

Stijgers:

 

 • Eerste afdeling: de eerste, tweede en derde gerangschikte ploegen in het eindklassement
 • Tweede afdeling A + B: de eerste en tweede gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen. Er volgt ook een testwedstrijd tussen de derde gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen, omdat er nog een vijfde stijger moet zijn uit tweede afdeling om eerste afdeling te vervolledigen.
 • Derde afdeling A + B: de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde gerangschikte ploegen in het eindklassement van de beide reeksen.

 

 

Nieuwe verdeler van sportmateriaal:

 

Voor al ons sportmateriaal werken wij vanaf nu samen met sportspeciaalzaak Teamswear. Leden van Seja krijgen een speciale korting. 

Je kan vanaf nu je sportkledij en -materiaal ook online bestellen via https://seja.teamswear.be

Hier staan steeds de prijzen vermeld met de korting die je krijgt als Seja-lid. 

Voor meer info kan je terecht bij het bestuur.

 

Kon. F.C. SEJA v20181201.1

Webmaster: Kris Vanrykel

Design: Johan Grauls